راه اندازی تهیه غذای خانگی کوچک

Small home food preparation startup- fereydoonimatbakh

ممکن است به فکر راه اندازی تهیه غذای خانگی افتاده باشید و دوست داشته باشید با خریداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی باکیفیت یک کسب و کار پر سود و پربازده را برای خود راه اندازی کنید. نگران نباشید! ما در این مطلب به چگونگی راه اندازی کترینگ خانگی اشاره کرده ایم و به سوالات مهم شما در این زمینه پاسخ داده ایم. مهم ترین مواردی که در ادامه بررسی می کنیم عبارتند از:

  • مراحل راه اندازی تهیه غذای خانگی کوچک
  • نحوه فروش غذای خانگی در منزل
  • هزینه راه اندازی آشپزخانه کوچک
  • قیمت هر پرس غذای خانگی سال ۱۴۰۳

با ما همراه باشید.

مراحل راه اندازی تهیه غذای خانگی کوچک

راه اندازی غذای خانگی فرصتی است تا با خرید تجهیزات آشپزخانه باکیفیت، انواع غذاهای خوشمزه و سالم را با مناسب ترین قیمت ارائه دهید. البته برای شروع نیاز دارید یک برنامه ریزی دقیق و هدفمند داشته باشید. در ادامه به مهم ترین قدم های راه اندازی تهیه غذای خانگی اشاره می کنیم:

  • برنامه ریزی

همه ما می دانیم شروع هر کسب و کار موفقی، با یک برنامه ریزی دقیق شروع می شود. بنابراین قبل از هر چیز بهتر است بازار هدف خود را شناسایی کرده و در مورد رقبا و استراتژی که دارند، تحقیق کنید. دیگر نکاتی که باید در نظر بگیرید، تعیین بودجه به منظور خرید تجهیزات و وسایل و بودجه های جاری می باشد.

  • دریافت مجوز

در گام بعدی باید اطمینان حاصل کنید که تمامی مجوزها را دریافت کرده و از مقررات کشور پیروی می کنید. مجوزهای مختلف شامل: بهداشتی، کسب و کار و بیمه و… می باشد. این نکات به منظور حفظ سلامت مشتریان و پیشگیری از مشکلات قانونی، ضروری می باشد. فرقی نمی کند به دبنال راه اندازی رستوران باشید یا یک کترینگ خانگی کوچک؛ به هر حال قدم مهم بعدی پس از خرید تجهیزات رستوران و فست فود، انجام اقدامات لازم به منظور دریافت مجوزهای لازم می باشد.

  • خرید تجهیزات

همان طور که می دانید برای ارائه غذاهای باکیفیت، شما نیازمند لوازم و تجهیزات درجه یک و کاربردی هستید. هر کدام از این مواد اولیه می توانند در نهایت بر کیفیت نهایی محصولات شما تاثیر زیادی بگذارند. تجهیزات آشپزخانه فریدونی انواع  تجهیزات فست فود و رستوران را با بالاترین کیفیت و خدمات پس از فروش ارائه می دهد. همین حالا می توانید از بخش فروشگاه، به خرید و ثبت سفارش محصولات آن بپردازید.

  • تبلیغات

از مهم ترین مراحل در هر کسب و کار می توان به تبلیغات و بازاریابی اشاره نمود.  امروزه با پیشرفت تکنولوژی ابزارهای مختلفی مثل: ایمیل مارکتینگ، انواع شبکه های اجتماعی مثل: اینستاگرام، تبلیغات محلی و… وجود دارند که کمک می کنند بتوانید با مشتریان تعامل خوبی داشته باشید.

  • تولید و تحویل

پس از اینکه انواع غذاها آماده شد، حالا باید یک سیستم قدرتمند به منظور تحویل غذا به مشتریان آماده کنید. حتما در خصوص تحویل حضوری یا انتخاب پیک مناسب برنامه ریزی دقیق داشته باشید، چرا که تحویل به موقع غذا می تواند تاثیر به سزایی در افزایش رضایت مشتریان داشته باشد.

  • ارزیابی عملکرد

به منظور تضمین موفقیت در بلندمدت، پیشنهاد می کنیم به شکل مداوم عملکرد کسب و کار خود را مورد ارزیابی قرار دهید و همراه به دنبال راه های جدید برای پیشرفته و توسعه کسب وکار خود باشید. می توانید به راحتی از بازخورد مشتریان به منظور بهتر شدن کسب و کارتان بهره ببرید.

در نهایت با عمل کردن به این قدم های مهم و اساسی، می توانید یک تهیه غذای خانگی موفق و پربازده داشته باشید.

نحوه فروش غذای خانگی در منزل

خب! حالا که با مراحل مهم راه اندازی تهیه غذای خانگی کوچک آشنا شدیم، بهتر است نحوه فروش غذای خانگی را نیز بدانیم. پس از آنکه لیست غذای خانگی را تهیه کردید و تمامی اقدامات ضروری را انجام دادید، حالا باید با نحوه فروش غذاهای مختلف هم آشنا باشید و شگردهای آن را بدانید. یکی از روش های بسیار مهم و کاربردی برای این منظور، فروش آنلاین غذای خانگی است. مهم ترین اقدامات دراین زمینه عبارتند از:

  1. ارائه کتاب الکترونیک

می توانید یک مجموعه آموزشی حاوی تصویر و متن به شکل پی دی اف تهیه کنید. از عکس های واقعی و باکیفیت استفاده کرده و در نهایت تهیه غذای خانگی خود را معرفی نمایید.

  1. اینستاگرام

امروز دیگر شبکه های اجتماعی مثل: اینستاگرام و … دارا مخاطبان بسیاری هستند؛ شاید برایتان جال باشد که بدانید این پلتفرم در ایران بیش از 20  میلیون مخاطب دارد! بنابراین حتما از این فرصت استفاده کرده و به معرفی کسب و کار خود در این فضا بپردازید.

  1. تلگرام

فعالیت هایی که می توانید در این پلتفرم انجام دهید، مشابه اینستاگرام می باشد اما با این تفاوت که می توانید در تلگرام نیز پست های متنی را نیز قرار دهید. این پلتفرم از ابزارهای بسیار قدرتمند و بی نظیر به منظور تبلیغ محصولات و فروش آنلاین غذای خانگی شما می باشد.

هزینه راه اندازی آشپزخانه کوچک

پس از دریافت مجوز تهیه غذای خانگی و انجام کارهای لازم، براورد هزینه راه اندازی آشپزخانه بسیار اهمیت دارد. همان طور که برای راه اندازی کافه به خرید تجهیزات کافی شاپ و بودجه کافی نیاز دارید، برای راه اندازی غذای خانگی هم نیاز دارید بودجه لازم را در نظر بگیرید. مدیریت این هزینه ها کمک می کند تا بتوانید بهترین استراتژی را برای مدیریت مالی کسب و کار خود داشته باشید.

لیست هزینه راه اندازی تهیه غذا عبارتند از:

  • دستمزد پرسنل

شما برای تهیه غذاهای متنوع به پرسنل مختلف از جمله: آشپز، کارکنان خدمات مشتریان و… نیاز دارید.

  • خرید مواد اولیه

هزینه مواد غذایی مختلف مثل: سبزیجات، گوشت، ادویه و… با توجه به فصل و نوع بازار ممکن است نوسان داشته باشند. هزینه‌های مربوط به خرید مواد غذایی، ادویه‌جات و سایر ملزومات ضروری برای تهیه منو. قیمت این مواد اولیه می‌تواند بسته به فصل و بازار نوسان داشته باشد.

  • هزینه نگه داری

این هزینه ها شامل: تعمیر و نگه داری از تجهیزات مختلف و سایر لوازم آشپزخانه صنعتی یا خانگی می باشد.

  • هزینه برق، آب و گاز

هزینه های مختلف گاز، برق و… نیز بخش مهمی از هزینه های تهیه غذا در آشپزخانه به شمار می رود.

  • هزینه تبلیغات

کلیه تبلیغات آنلاین و آفلاین برای جذب و حفظ مشتریان در این دسته مخارج قرار می گیرند.

قیمت هر پرس غذای خانگی سال ۱۴۰۳

پارامترهای مختلف در فرآیند قیمت گذاری غذای خانگی موثر هستند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • نوع غذا و هزینه مواد اولیه
  • حجم غذا
  • هزینه بسته‌بندی
  • تعداد غذای درخواستی
  • دسر و پیش‌غذا

و…

بنابراین نمی توان به طور دقیق گفت که قیمت هر پرس غذای خانگی سال ۱۴۰۳ دقیقا چقدر است؟ اما اگر بخواهیم به طور دقیق به سود هر پرس غذای خانگی اشاره کنیم، باید بگوییم با حتساب حقوق و کارکنان و… هر پرس غذا بین 25 تا 30 هزار تومان سود خاص خواهد داشت.

پست قبلی

3 ویژگی آسیاب قهوه حرفه ای

پست بعدی

اصول مهم طراحی فست فود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولاتی که به دنبال آن هستید شروع به تایپ کنید.
سبد خرید
ورود

هنوز حسابی ندارید؟

یک حساب کاربری ایجاد کنید